Főlökött Creative Commons License 2017.03.19 0 0 20498

Mint említettem, nem tőlem kellett volna venni, hanem attól aki a vásárban árulta, bármennyire is fájó Önnek a saját hülyesége, de így járt! Nem nepperkedem, illetve ami kell számomra megveszem, de az nem is kerül ki ebből az érából....., mivel nem ismer, így nem is tudhatja......

Mivel semmi közöm nincs az egészhez, feltettem jószándékból azt, mi van kint - illetve mi volt akkor kint. Mivel engem hangyafülnyire sem érdekelt a cucc, mivel az ára számomra elfogadhatatlan volt, mint írtam is, akkor mi is a problémád velem ? Tőlem nem tudnál venni, mert én nem adok el, köszi a 4-5 misis toronnyal és cuccossal jól el vagyok itthon.....nincs gondom.

Ja, az, hogy nem jelentkeztél annó és megadtam volna az elérését........nem 06-90-.....es számra, hanem korrekten az eladóhoz címezve, tehát Ti ketten egyezkedhettetek volna egymással, tehát nem kell a púder, amit szeretnél előadni, amúgy sem egy éve volt, 2-3 hónapja :)volt mindez.

 

Felhevült fórumtársam, én már tettem fel ide, sok mindent, jóakaratból. No ez volt a köszönet, mint most, pedig semmi célom, hasznom nem származott.....Bocsi füllentettem, célom volt, az hogy valamelyik fórumtárs jól járjon, jó és igényes dolgokhoz hozzájusson.

Volt már ilyen, de nem akarom idelicitálni.....én Pécsi vagyok, Ő pedig Debreceni. Kért tőlem egy magnót, beszerzési áron megkapta. Tények ? 5.000.-Ft.-ért vettem, annyiért is kapta + postaköltség, még a csomagolással is szenvedhettem! Egy Aiwa 888-as, kétkazettás deck szerinted mennyi is ?

 

Nekem nem célom, hogy tőlem vásárolj, mivel a berendezéseim nem eladók. Nem nepperkedek, próbálok segíteni a hozzájutásban másokat, de teljese feleslegesen.

Tehát nyugodtan rágódjál ezen, de tőlem semmit nem tudtál volna venni! Úgyhogy köszi a reflektálást, a volt, de minek kategória.

Előzmény: Dr. Hertz (20497)