Téli nap Creative Commons License 2017.03.16 0 0 4011

 Na végre remélem jó helyen járok.

 Akkor kezdem. Az egyik rokon építkezik  és szerintük és szerintem is jól megszívatták őket a villannyal. Úgye vannak ezek a dugaljak.

 Amiből van egyes kettes  hármas,.... sőt ötös is. na ők ezt az ötöst kérték, de az árra pechükre nem kérdeztek rá. Így az  ötös dugalj   5 x annyiba kerül mint az egyes.

 Legalább is a kivitelező így szeretné. Ugynevezett kiállásnak fogalmazták meg.   Konnektor / dugalj  .  Kiállásonként 11 eft. ez ok, de egy   5 -os dugalj  nem  5 kiállás, azaz nem 55 eft. ráadásul pechükre állítólag megrendeltek  vagy  12 db -ot. Igaz csak szóban. A villanyos az emilre amiben az árakat kérdezték nem válaszolt.

 

 Tehát egy dugasz kiállás ami jelenleg van :   5 db.  65 mm-es juk egymás mellett a szélsőhöz megy    a szokásos csőben  3 vezeték . Ennyi nem több. Na erre jönne majd valamikor az  5 ös dugalj,  nyilván az a szerelvény  drágább , de csak a szerelvény.

 Tehát a kiállás szerintem egy amire majd jön az 5 -ös szerelvény.

 Sajnos  a megrendelők is eléggé elektro - analfa - béták. Mondom   tegyetek oda   egyes vagy kettős dugalj és a maradék jukakat majd befeditek   10 ft -os dobozfedőkkel. kérdik ,hogy az mi  ?