vabor67 Creative Commons License 2017.03.15 0 0 9684

Erőt! Egészséget! Végh Gábor (al)honvéd jelentkezem!

 

Két hete főleg a topikot olvastam. 1988. február 26-a és 1989. augusztus 15-e között szolgáltam a dandárnál. Először a "H" alegységnél szolgáltam, 1988. augusztusáig. Utána leszerelésemig a "D" alegységnél.

 

Végigolvasva a topikot sokféle véleménnyel találkoztam. Olyanokkal, akik büszkék az itt eltöltött sor- és/vagy hivatásos katonai időszakukra. Bennem kavarognak az élmények. Pozitívak és negatívok egyaránt. Sajnos az utóbbiból van több. Viszont akik itt meghatározták a topik hangulatát, mint hivatásos katonák, azok előtt a legmélyebb tisztelettel emelem meg a fejemet. Volt aki újonc koromban kiképzőm volt /Tűzkaró/. Mint kiképző és újonc  kölcsönösen nem kedveltük egymást. Benne is tisztelem a kemény, hivatásának élő katonatisztet. (Ha a fórum még él, akkor kibeszéljük). Ami a laktanyával és sokakkal /mindenekelőtt Árpapával/történt, elkeserítő.

 

Most nem írok többet. De ha van, ki bekapcsolódik, akkor igen. Vállalom, hogy sokakkal nem fogok egyetérteni. De állok elébe a korrekt vitáknak. El fogom ismerni, ha tévedtem.

 

Mindenkinek tisztelettel,

                                     Végh Gábor