Málnanalfabéta Creative Commons License 2017.03.07 0 0 169

Üdv Mindenkinek!

 

Némi segítséget szeretnék kérni,esetleg segítenék annak akit érdekel/persze ha nem hülyeség az ötletem.../!!!

A tyúkjaim,és tojásaik védelmében rendszeresen felállítok két db élvefogó csapdát....

Ezekkel tavaly két darab,ma este egy darab vadászgörényt fogtam.....!

 A tavalyi példányokat/mivel úgy tudom védett állat,és állatbarátnak ,és természet barátnak tartom magam,és azt vallom hogy nekik is ugyan olyan ,vagy még több joguk van az élethez,és szerepük van az ökológiai rendszerben/kb tíz km-re a várostól,a közeli erdőben elengedtem....!!!

 Kérdésem:ezek a jószágok milyen messziről találnak vissza,milyen távolságra érdemes őket elvinni hogy soha többé ne környékezzék meg a házam táját se/bár ez egy önző dolog,mert ha jó messzire viszem,valakinek a tyúkjait/tojásait úgy is veszélyeztetni fogják.../?????

 A másik kérdésem/bár nem tudom hogy lehet-e ilyet/nem érdekel véletlenül valakit/pl egy tenyésztőt/mondjuk vérfrissítés céljából!!!!???

Hangsúlyozom hogy fogalmam sincs se a neméről,se a koráról,se semmi másról,és a szállításról és a szállító eszközről,illetve az abba való átpaterolásról is annak kell gondoskodni aki elvinné!!!!!!

Nem kérek érte egy fillért se,csak annyi kérésem van hogy utána,mikor megtette kötelességét,ha lehet engedjék vissza a természetbe,persze csak ha vissza lehet a vadonba engedni és nem szokik hozzá az emberekhez.....!!!

Úgy tűnik elég jó kondiban van/pláne a tél vége ellenére/esetleg egy vemhes nőstény/de ezt ne vegye senki kézpénznek,csak a tavaly nyár végén elkapott jószágok sokkal kisebbek,karcsúbbak voltak,bár lehet hogy csak a téli bundája nagyobb,SAJNOS NEM ÉRTEK HOZZÁ!!!!!/

Holnap/azaz 2017.03.08-adikán éjszaka/ felnézek erre a fórumra,ha nem érdekel senkit,akkor 2017.03.09-én reggel elengedem ezt is az erdőbe hogy ne sínylődjön a csadapdába!!!!

NEM KÉREK ÉRTE SEMMIT CSAK ENNYIT AMIT LEÍRTAM,ÉS AZT HOGY MIHAMARABB VIDD EL MERT A CSAPDÁBA SE ITATNI,SE ETETNI NEM LEHET ÉS NEM AKAROM SENKI KEDVÉÉRT KÍNOZNI,KÍNLÓDNI A CSAPDÁBAN...!!!!

Bács megye közepén lakom,és nem szállítom sehova max az erdőbe ha senkinek nem kell!!!!

AZ ESETLEGES ELSZÁLLÍTÁS A KIS JÓSZÁG ÉRDEKÉBEN NAGYON SÜRGŐS!!!!!!!!!!!!!!!

Előre is köszi a tanácsokat,segítségeket,infókat....!!!