Shima29 Creative Commons License 2017.03.02 0 0 2951

Igen, az elektrolízis valóban nem sorolható a humánus megoldások közé DE azért annyira nem kibírhatatlan. Igaz közhely, de van abban valami hogy a szépségért meg kell szenvedni. A hegről meg valóban annyit hogyha megfelelően gyakorlott ember csinálja akkor elhanyagolható, szabad szemmel nem látható. Én úgy vettem észre magamon, hogy ilyen kis mikro méretű gödröcskék keletkeztek, melyek szerencsére színben nem térnek el a környezetüktől, így nem láthatóak. Ehhez persze hozzájárul az is, hogy védeni kell a napfénytől legalább másfél hónapig, illetve ajánlott különböző krémek használata a bőr gyorsabb regenerálódása érdekében. Az IPL jó bőrt szépíteni de nem szőrteleníteni sok évre kiterjedően nem ad szőrmentes állapotot. Aki folyton fenntartó kezelésekre vágyik (jó kis nyerészkedés a kezelőhely részéről) az menjen nyugodtan IPL szalonba, nem fog fájni, nyoma sem lesz, de eredménye sem. Nekem is feltűnt hogy ingyenes utókezelésekért nem kellett könyörögni, hanem szinte kérés nélkül kaptam.

Még mindig várom a képeket az otthon magukat kezelőkről, előtte utána. Bizonyíték nélkül ki hiszi el hogy működik? Mondani/írni mindent lehet. Köszönöm.

A Doktor úrnak legalább vannak fent a honlapján előtte utána képek, az meggyőzött, de mivel nem rendel vidéken, így nem jelentkeztem be hozzá. Pestre nem tudok egyenlő időközönként felmenni.

Előzmény: Dr. Kádár bőrgyógyász (2950)