SzabiEU Creative Commons License 2017.03.01 0 0 73528

Üdvözlök mindenkit, egyszerű kamionos GPS felhasználó vagyok, és segítséget szeretnék kérni hozzáértőktől.

GPS navigációs készüléket szeretnék vásárolni LEGÁLISAN előre telepített, vagy utólag megvásárolható iGO Primo Truck 2.04 vagy újabb navigációs szoftverrel.

 

Kritériumok:

5" vagy feletti képernyőméret

Beépített TMC vevő

800 MHz közeli vagy magasabb processzorfrekvencia

256MB ROM

Bövíthető memória legalább 32Gb-ig memóriakártyával

 

Sajnos már két napja keresgélek, és nem találok olyat ami megfelelő lenne, beépített TMC vevős GPS ritka mint a fehér holló, pedig nekem nagy szükségem lenne rá. iGO Primo azért mert a Garmin, TomTom, Becker stb. közel kétszázezer forintos készülékei óriásiakat hibáznak, az iGo pedig rendkívül pontos, bevált, 3 éve ezt használom, és sohasem volt vele gond. 

 

Navon készülékei vannak iGo Primo Truck szoftverrel de sehol sem egyértelmű, hogy rendelkezik-e TMC-vevővel, vagy sem. Honlapjuk vagy nincs vagy nagyon jó el van dugva mert nem találtam. Naviextras honlapján böngésztem egy jobb márka után, a támogatott készülékek között, de egyedül a Mio korábbi típusai voltak, amiket már nem lehet kapni sehol, még ebay-en használtan sem.

Másik lehetőség az androidos op.rendszerrel ellátott navi, és arra Play áruházból meg tudnám vásárolni a jogtiszta iGo-t, de kollégámnak egy Wayteq navin volt, és közel sem ugyanúgy tervezett mint a Windows CE op. rendszerre írt iGO. (természetesen ugyanazokkal a beállításokkal, és ugye abban sem volt TMC)

Kérlek ha tudtok számomra megfelelőt légyszíves segítsetek.

Előre is köszönöm!

Szabi