NagyonI Creative Commons License 2017.03.01 0 0 124270

Ízlések és pofonok.... Bár ez tényleg egy remek alkotás. De nem kell, hogy mindenkinek tessen a MINDENKI. Nekem tetszettek a gyerekszereplők, a suli , de a mondanivalója egyenesen felkavaró volt számomra. 25 percben ilyet kiáltani!!Ám mi jobban szeretünk csendben lenni. Igaz, sokkal kényelmesebb a csönd. Ez a film a csönddel kiáltott. Micsoda ötlet!

 

Tegnap elment NászicaRégen volt nemmeséim szereplője.  86.évében volt. Még úgy is hiányozni fog, hogy ritkán ültünk le dumálni egyet. Legutóbb az utcán üldögélt, árult valamit, és a kerekes kocsimon ücsörögtem mellette.. De lehetett ennek  néhány hónapja. Egyedüli nagyszülője maradtam a Kisitteknek. Igaz, már nem annyira kicsik, de mégis szomorú.  Én következem.

Ezt a topikot Nászica meséjének ötletére indítottam. A mesét talán le sem írtam, majd délelőtt utána nézek, deemlékszem, jó mese volt, s akkor fogalmazódott meg bennem, hogy a meséket, azaz inkább életünk kisebb nagyobb epizódját  le kellene írnunk, örökül kellene hagynunk a fiatalabbaknak. Mennyi "mesét" vihetett Nászica magával!

 

Szebb reggelt!

 

 

Előzmény: Boszorka (124269)