iberke Creative Commons License 2017.02.27 0 0 5954

Sziasztok, már írtam... összefoglalva aranyérműtét, rá egy hónapra tályog műtét, most mint kiderült sipolyom van...

De nem műtenek egyenlőre, hogy alul helyre álljon a dolog... Elegem van... Elhagytam a parafint meg a guttalaxot, és megy normálisan a nagy wc... már ha azt annak lehet nevezni, hogy éhgyomorra 3 dl langyos citromos víz, utána egy kávé meg "füst" aztán egy kis pakolászás, hajolgatás és fél óra múlva megyek könnyíteni. Most így hívom... tudatosan.

Szóval nem akarok műtétet, elkezdtem diólevél teát inni éhgyomorra, 2 dl a citromos víz előtt... és naponta 2x ezüst kolloid... Szúrjatok le, egy üvegnyitől csak nem lesz bajom, aztán reméljük vmi csak használ... Vki írta itt a fórumon mellékesen, hogy a testvérének a végén attól jött helyre... Elvileg gumi gyűrűs izom átvágós műtét kellene. Ja és napi 3 algoflex, azt mondták ne sima fájdalomcsill szedjek, hanem olyat amiben gyull csökkentő is van (patikus mondta)

szóval aki SIPOLY SIPOLYRÓL (szándékosan írom, hogy ha vki rákeres majd megtalálja...) gyógyulásáról, műtétjéről vagy műtét nélküli megoldásáról tud írni, kérem tegye meg. Minden szalmaszálba kapaszkodnék.

Szép estét mindenkinek! Köszönöm a többi hsz ist!