Dr.W.Gy. Creative Commons License 2017.02.27 0 2 656445

Teljesen egyeüttérzek / egyetértek veled, ugyanebben a cipőben járok. Célközönség vagyok, egy 5 éves gyerekkel, aki azért hordozok, hogy megfertődödjön, nam is tudom mivel. A foci és a Fradi szeretetével, amivel egyébként relatíve sikeres vagyok pedig az elmúlt másfél évben 6-8 meccsen voltunk együtt. Igen, perzsehogy tetszik neki a csirkesas (olyan nagyon nem, inkább viccesnek tartja), a sasreptetés (az nekem is), az induló és örül, ha a szünetben veszünk egy almalét meg perecet. Az ár relatíve sok, valóban több mindenre is lehetne költeni, de nem ez a legfontosabb lényeg. Pedig nekünk még 300 km oda-vissza kocsival az autúpályán, ami időben és költésgben is jelentős, valamint nem túl gyerekbarát az esti meccs. 

Azt sose értettem, hogy a családiba miért nem heteünk hivatalosan, ezt tiszta agyrém, persze én is ilyenkor a második legolcsóbb megoldást választom, általábana  C2-be veszek magamnak és ha nincsenek sokan (haha) és más családi barátaink is jönnek, akkor átsétálunk a D-be. Ettől még marhaság. Mivel nem járnak sokan ki, mi még mindig kényelmesen pár perc sorbaállással és gond nélkül bementünk, éna  szkenenres kapun, addig ő mellette a segítőkkel, akik mindig szintén tök aranyos lányok voltak. 

Nem a rendszer védelmében, de azért ugy enem gondoltad, hogy pár perc alatt bejuttok, és ha a jegypénztárban kell átvenned a jegyet, akkor korábban kellett volna belevágni, ha pont a csirke meg az induló a lényeg.

Előzmény: Matt (656437)