nistelrooij Creative Commons License 2017.02.24 0 0 113214

Ranieri sajnos megszívta a bajnoki eredmények miatt, tavalyi évért szobor jár neki, idei szezonért kirúgás. Sajnos ez ilyen, döcögős volt már ősszel is ahogy tavaly mindent elhittek a Leicester játékosok, idén olyan simán szedték össze a vereségeket. Hetek óta a kiesés a téma. 14 vereség, január-február során egyet sem tudtak nyerni, kupában is a Millwall emberhátrányban verte őket. A tulaj a PL pénzek miatt meglépte a szokásos madame cserét hátha egy új ember felrázza a bandát a kiesés elleni harcra. Ahogy a Hull és Palace is kirúgta Phelant és Pardew-t, csak Moyes tartja még magát. Idei bajnoki eredmények miatt annyira nem meglepetés a hír, viszont két dolog gusztustalan: 2 hete még feltétlen támogatásról papoltak és az időzítés ahogy elvették tőle a BL visszavágót.

 

Spurs döbbenet nem tanulnak semmit, Eriksen szép góljával pedig jól indult az este. A bajnokságban Top Fourhoz már elég erős a csapatuk, ha tavaszra el is fáradnak, de két sorozat egyszerre nem megy. BL-ben Leverkusen, Monaco, Moszkva csoport volt nehéz, most meg nem tudják hogyan kell megoldani taktikailag egy belga csapatot. Első meccsen kellett volna az erősebb kezdő idegenbeli gól miatt.

 

Ibra furcsa volt kezdett, lehet neki ezt szánta edzésnek Mourinho. Lesen se volt amikor lefújták, újabb gólt szerezhetett volna kedvenc ellenfele ellen. Bailly kiállítása is vicc volt. Mourinho szerint Mkhitaryan és Carrick nem valószínű tudnak játszani a döntőn. Herrera legalább kipihente magát. Panaszkodik sok a meccs, de amikor van lehetősége rotálni akkor is Zlatanék, Pogbáék kezdenek. Így akarja őket élesen tartani, vagy túlhasználja őket?

 

Rooney a klub honlapján közleményben jelezte a kínai pletykákra, hogy marad.