Rstudi27 Creative Commons License 2017.02.24 0 4 22535

Eladnám ezüst színű Panasonic GX7 vázamat.  Szeretem nagyon, csak az Olympus E-M1 mellett kevés játéklehetőséghez jut. Az állapota nagyon szép, apróbb használati nyomok azért vannak rajta. 2014 év végén vettem Angliából, de nem sokkal utána jött az Oly, így sokat nem volt használva. Doboza, minden gyári tartozéka meg van hozzá (vázsapi, nyakpánt, gyári töltő, gyári akku + két utángyártott, CD, angol manual, kábel).

 

 

exposzám: ~4000 

S/N: FS3LB8OI61*

Ára: 85 000 Ft (fix)

  

 

 

 

A sérülések tényleg nagyon picik, a képeken látszanak is. Az egyik a gép tetején, a felnyitható kereső "jobb felső sarkán" egy fél centi hosszú lehorzsolás. A markolat felülete picit ki van dörzsölődve, ez látszik a szemből készült képen. És a váz alján van pár nagyon apró karcolás, a leginkább "látványos" az, ami az elemtartó mellett van épp, a zsanér aljánál.

 

 

Megtekinthető, kipróbálható munkaidőben a XVII. kerületben, ezután és hétvégén leginkább Maglódon, de sokat mozgok most a Nagyvárad tér felé, valamint hétvégéken a III. kerületbe. Bp. keleti oldala (Pólus-Örs-Köki) is megoldható.

Posta, WEBOX mehet, utánvéttel is. 

 

Érdeklődni a hetvenes, 248-23ötvenöt számon, vagy az rstudi kukac gmail pont com címen lehet.