Mindenváró Ádám Creative Commons License 2017.02.22 0 0 134054

Hirdettek egyszer a Jyskben tömör akác asztalt, vagy 3-4 cm vastag lappal, akcióban 50-ért. Na akkor el is robogtam oda, de mint kiderült ugyan akácból volt valóban, de az egészet valami design furnér borította és már ott a kiállított darabon találtam egy sarkot ahol el volt válva a borítás. Megérte az árát, de lemondtam róla. Örök darabot akarok.

 

Néztem ugyanakkor az általad linkelt Frederika című bútort is , az általában 55 -ért kapható náluk örök akcióban. A lapja kicsit vékonyka és vannak rajta azok a nútok meg fém bizbaszok, amikről le tudnék mondani, de amúgy elég jól néz ki, bár a színe csak négyes, inkább natúr szín jön be jobban. ( szerintem ezt a jelenlegit is passzolom már csak ezért is )

Azt írják erre is, hogy rózsafa. Volt viszont egy törött komód a boltban ugyanebből a sorozatból és a törött felület engem nem emlékeztetett természetes fára. Ilyen kis homogén színű és szerkezetű anyag volt és  puha szálacskák álltak ki belőle szanaszét, igaz a színe hasonlított a felületéhez teljes keresztmetszetében. Nem tudom valami trükkös termék-e, vagy ez ilyen anyag, de nem győzőtt meg. 

 

Utána aztán elkezdtem nézelődni valami igazi rusztikus tölgy vagy bükk darab után de nem akadt semmi.

Illetve egyszer egy igazi,  brutális kisipari bükkfa darab, de azt meg nem lehetett szétszedni és a fuvarral együtt már nem bírt átmenni a "pénzügyminisztériumon".

 

Szóval azóta is időről időre eszembe jut amikor éppen van egy kis maradék abrak és olyankor pár napig keresgélek...  Előbb utóbb horogra akad a megfelelő darab. 

Előzmény: Soká (134032)