Demetrius#8 Creative Commons License 2017.02.20 0 0 359863

Az utolsó bekezdéshez: ha elégszer írjuk, csak lesz belőle egy cikk a BB1-en. :)))

 

 

 

Amúgy én sem hiszem, hogy ez az affér elsimítható lenne, épp ezért nagyon furcsa, hogy több mint tíz év után, pont idén akar a válogatott Fehérváron felkészülési meccset játszani. Gondolom, Cserpa ötlete volt, de akkor sem értem, mit vár? Szurkolni itt nem nagyon fognak/fogunk Ivkó válogatottjának (mármint hangosan, szervezetten), kimenni is maximum Hanga miatt lesz érdemes, hacsak nem valami szupercsapat ellen készülünk fel. 

 

Egyébként ma Lóri szerepelt az M4 heti kosárlabda összefoglalójában, mondott egy-két tanulságos dolgot:

1. Rákérdeztek a kupa megünneplésére, itt tett egy olyan kiszólást, hogy vannak, akik szerint ő a legnagyobb partiarc, de korán lelépett.

2. Megkérdezték Hangáról és a nemzetközi karrierről. Utóbbi kapcsán kb. úgy hangzott el a kérdés, mintha ő nem játszott volna 10 évet már külföldön, de a válasz még jobban tetszett: elmondta, hogy Ádi valahol fent van, mi - mármint a többi magyar kosaras - pedig jóval alacsonyabban.

 

 

Utóbbit amúgy én is így gondolom, és amikor Ivkovics válogatott sikereiről harsognak, azt az egyszerű tényt elfelejtik, hogy most volt Hanga. Ennyi, szerintem ez volt a kulcs.

Előzmény: realfan (359862)