Wagner93 Creative Commons License 2017.02.20 0 4 15484

Igazi recept,ami mindenkinél működik,nincs!

Mindenképp a fokozatos rávezetést ajánlanám. A tapasztalatom a hölgyekkel,hogy a nagy többséget igenis izgatják azok a fantáziák,amik minket pasikat. Persze más nemüvel!

Első lépést megtettétek a vibrátorral. Hagyj időt a kibontakozására és a tovább lépésre. Beszélgessetek erotikus dolgokról,biztositsd hogy mennyire izgató számodra ahogy kezd kinyilni és ragadd meg az alkalmat ha belemelegedett a témába és finoman emlits meg új és új dolgokat. Érezni fogod ahogy egyre jobban "belemelegszik",amikor már gondolatban bele tudja képzelni magát egy adott szituban,akkor többször előhozhatod a témát. Aztán ha már izgatja akkor szex közben beszélj róla,érezni fogod hogy mennyire izgatja ,ha megkérded " milyen lenne ha a vibri helyett egy valódi farok lenne benned,vagy hátulról most egy pasi dugná beléd mig velem csókolózol" stb. A lényeg hogy érezze,ez neked ugyanúgy izgató mint neki,hogy ez nem "bűn" hanem egy magasabb szintre lépő szexuális gyönyörűség.

Persze az is fontos,hogy végig biztosítva legyen arról hogy Te anélkül is vágysz rá és fantasztikusan élvezed vele a szexet ha kettesben vagytok!

Talán tudtam picit segíteni!

Előzmény: Punci12 (15482)