Törölt nick Creative Commons License 2017.02.17 0 0 157082

Igen, ebben lehet valami, hogy már a blokk koros. Nem egy mai darab már azt enyém sem, 330 van benne óra szerint, ami vélhetően valós, de a fene tudja. Használtautóként állapotot vettem, nem stopperórát.

A menet stab, illetve nálam kipörgésgátló (is) esetében arra jutott a diskurzus, hogy azért csinálták meg így a japánok, mert a stabilizálás esetén előfordulhat, hogy a gyújtáson keresztül veszi vissza a motorerőt, vagyis amolyan nem kap szikrát történet, ami miatt így elégetlen anyag jut a katalizátor felé, és az tovább ronthatja, az amúgy is gyengült egységet, ezért kapcsolja ki ezeket.

Szerintem nem biztos, hogy ez lenne a megoldás, mert egyszerűbb akkor már a befecskendezést tiltani vagy nem?. Ezt a részét nem ismerem sajnos. De pl katalizátor felé hogy benzingőzös levegő menjen, hát nem tudom ez olyan lenne mint amikor be akarják húzni az ilyen autókat, mert ha jól tévedek, akkor azt sem lehetne.. Szóval logikusan inkább üzemanyagot nem kellene adni a motorerő gyengítéshez, és azzal visszafogni a motort.. De a lényeg, hogy valami ilyesmi összefüggésben ment a beszélgetés, hogy ezért kapcsolja ki rögtön az autóban az összes elektronikát. Ez mondjuk csak azért vicces, mert ez pl télen egy váratlan helyzetben akár életveszélyes is lehet...épp kanyar közepén jön be a p0420, és kikapcs a menetstab, hát ezt lehet át kellett volna gondolniuk..

Előzmény: Törölt nick (157080)