JPmiaou Creative Commons License 2017.02.15 0 3 16727

Az FS-C-ről szóló PDF-et valaki már linkelte itt (http://macse.hu/society/pdf/Fontos-tudnivalok.pdf). Ez részletesen leírja, hogy mit csinál a program, és hogyan kell használni. A program megszerzéséről szóló része azonban már elavult és nem működik.

 

Hogy a "keres-gető" által linkelt kitoldása a dokumentumnak mit kellene hozzáadjon a témához, azt még mindig nem tudom (http://levlista.theka.hu/pipermail/csaladtortenet/2017-February/022118.html). Az itt közölt megszerzési link is elavult. Ezen kívül csak azt látom, hogy részletezi, hogyan masszírozta ő az FS-C segítségével az FS-ről letöltött adathalmazt filmböngésző listává.  Más információt nem látok abban a bizonyos 16714-es hozzászólásban. Azt főleg nem látom sehol, hogy az FS-C és az általa indított "FamilySearch Filmböngésző" (http://www.hatvany-online.com/FS-Collector/browser.aspx) hogyan alakítják át a filmszámot képhivatkozássá. (Egyáltalán azt sem sikerült kitalálnom, hogy a Filmböngészőben hogyan lehetne "kézileg" átállítani a filmszámot.)

 

Tehát marad a teljes értelmetlenkedésem: mi a fenére próbálsz ilyen sértő módon utalni? És muszály volt ennyire kedvet rontóan csinálni?

Előzmény: keres-gető (16724)