Lackó_9 Creative Commons License 2017.02.14 0 0 133511

Sziasztok

 

Pár hete a nagy akcióban vettem egy Parkside szalagcsiszolót. Az fogott meg benne, hogy asztalhoz is rögzíthető, mobil kis gép. Addig hülye fejemmel ki se bontottam kipróbálni, mert eddig még nem volt gondom ezekkel a cuccokkal. Eljött a szombat, próbáljuk ki, éles bevetés. Első tesztüzem lett volna, de sajna sikertelenül.

Gép kibontva, asztalhoz rögzítve, szalag felhelyezve és óvatos bekapcsolás... aztán ledöbbenés!... 

Elkezdte magára rántani a szalagot az oldalsó burkolata alá, a felhelyezési oldallal szembe. Tehát nem oda, ahol alaphelyzetben is ráteszem. Próbálhattam én spanolni, terelgetni a szalagot, a gumiszalag is a helyén volt, nem használt semmi... csak be és be rántja magára, ilyennel még nem találkoztam.

Használtam már ilyen gépet nem egyszer, csak eddig még sajátom nem volt, most pedig nagyon jól jött volna... Megpróbálok beszélni ma a szervizzel, mivel a boltban már nincs csere darab erre mifelénk (Nyíregyháza).

Ötletem sincs mi lehet vele, talán ferde lehet a meghajtó tengely és a spanoló annyit már nem tud terelni rajta, de akkor is mindenképp bosszantó a dolog számomra. Eddig nem volt gondom a Parkside-dal, több gépem is van tőle, de ezután talán meggondolom a dolgot... vagy csak rossz szériát fogtam ki... az eladó szerint nem volt gondjuk eddig vele, ő is tanácstalan ezzel, szivesen visszacserélte volna, de én meg akkor gép nélkül maradok és nem tudom most kipótolni egy márkásabb darabra, ez elég lett volna nekem... 

Szóval így jártam vele, csak mint tapasztalatot megosztom veletek...