AndrisE30 Creative Commons License 2017.02.13 0 0 15838

Sziasztok! 
Gyors segítségre lenne szükségem.. 
Volt olyan ügyes a fényezőm, hogy a beltérben a javításoknál, illetve ott is, ahol nem kellett volna, minden nemű takarítás nélkül ráfújt a koszra, ami természetesen itt-ott dobja le magáról a festéket és meg is indult a korrózió a frissen felújított autó belsejében.. Egy szó mint száz, fel kell csiszolni az egészet fémig és újra csinálni (rendesen..). 
A kérdésem főként az alapozásra vonatkozik. Hosszas keresés, érdeklődés után a Novol 365 alapozóig jutottam (amiről itt a fórumban is olvastam) Ennek a használata érdekelne. Nem csináltam még ilyet, viszont most rákényszerültem, hogy magamnak rakjam rendbe a dolgot, ezért nagyon hálás lennék, ha valaki leírná az anyag szakszerű felhordását. Az anyagot egyáltalán nem ismerem így érdekelne, hogy milyen eszközök kellenek hozzá, illetve hogyan, milyen körülmények között használható.
Nem kókányolni szeretnék, nyilván, ha nem adottak a feltételek valahogy máshogy kell, hogy megoldjam a dolgot, de ha kivitelezhető otthon körülmények között egy kis odafigyeléssel akkor szeretném magam megcsinálni, mert a fényezőben már nem bízok, pénzvisszatérítés híján viszont másik szakemberhez nem tudok fordulni.
Megértéseteket és segítségeteket előre is köszönöm!