VRRRT Creative Commons License 2017.02.06 -1 0 2455

Azért a kutas könyvnek volt egy pozitívuma: a stílusa a régebbi kötetekre emlékeztetett.

 

Az ára a könyvnek elég magas, ha nem adott volna a mobilszolgáltatóm egy jó karácsonyi kupont(-25%, 0 szállítás), akkor amióta olvasom, ez lett volna az első könyve(a csajos vadhajtást leszámítva), amit nem veszek meg.

 

Az elején a szereplők felsorolásánál már rossz előérzetem volt: túl sokan vannak. Ez komoly probléma volt, sokuknak alig volt szerepe azon túl, hogy meghalt. A tesózóról meg konkrétan elfeledkezett. Írja, hogy Kínában vannak, ezért nyista fegyverek, aztán mindenki azokkal szaladgál. A telefonos segítség(ami engem rohadtul zavar) felesleges volt, egy bizonyos párosról már rögtön üvöltött, hogy sárosak, és a többi információt is könnyen be lehetett volna szerezni egy jobban megírt történetben(még otthon elkezdve, elejtett információmorzsákból).

 

A levelek viszont tetszettek, lehet érdemes lenne megpróbálnia egy könyvet a másik nevén, a Drakula-féle leveles/naplós felépítéssel.

 

És a bevezető szakasz is egész tisztességesre sikerült most, egyáltalán nem volt erőltetett, és kitértek a főbajusz megzakkanására is.

 

Az utószó/köszönetnyilvánítás külön érdekes. Ha rosszmájú akarnék lenni, azt mondanám, hogy a kezébe került a Homokvihar, meglátta, hogy mit művelnek a neve alatt, elvette a kutas majdnem kész kéziratát, és mentette, ami menthető.

 

Összességében nem bántam meg, hogy megvettem, de a kupon nélkül egész biztos nem lenne ilyen pozitív a véleményem...