Kenyai magyarok Creative Commons License 2017.02.03 -3 0 5022

Kedves Forumozók,

 

Nagyon rég nem jártunk itt mert igazán nem szerettük volna befolyásolni az oldal hangulatát. Itt mindenki kicserélheti gondolatait s véleményt kérhet tervezett utazásáról azoktól akik már megélték a kenyai érzést. Nem a mi  stílusunk hogy az itt érdeklődőkre lecsapjunk s azokat privát beszélgetésre invitáljuk. igazán nem vagyunk féltékenyek mert ez a piac nagy és sokan meg kell hogy férjünk rajta. De úgy gondolom hogy ha valakit Kenyába csábítunk aziránt felelőséggel tartozunk. Egy két tény a Jambo Rafiki Travelről:

  • A Jambo Rafiki Travel Services egy bejegyzett adófizető vállalkozás Kenyában. Nem a hálószobán pizsamában mesélünk Kenyáról hanem Diani főutcáján jelenik meg irodánk amely egyike a legnagyobbaknak és legelegánsabbaknak a városban. 
  • Saját gépkocsiparkkal és vezetőkkel dolgozunk. Járműveink biztosítottak, műszakilag kifogástalan állapotúak  s mindennel felszereltek egy biztonságos élmény dús szafari lebonyolításához. Nem bérelünk szafari járművet valakitől , ismeretlen vezetővel, hogy gyorsan vezényéljen le egy szafarit egy hirtelen jött vendégnek
  • Minden vendégünk automatikusan kapja az utas és baleset biztosítást mely 4 millió dollárig nyújt fedezetet az orvosi ellátások alkalmával.
  • Nem biztatunk senkit privát beszélgetésre hiszen ott a facebookos oldalunk melyen közel 13 ezer követő figyeli munkánkat. Kis keresgéléssel, volt vendégeinkkel is lehet beszélgetni és egyenesben szerezhetnek véleményt rólunk és a Jambo Rafiki Travelről
  • A Kenya iMagyarok oldalhoz szervesen kapcsolodik web oldalunk mely több száz oldalas és több mint 30 külömböző szafarit kinál, ami europai mércével mérve is kimagasló.
  • Irodánk nyilik hamarosan Londonban és Chicagoban, Az első amerikai csoportunk napokon belül érkezik. A Jambo Rafiki Travel maghívásos tagja a világ legnagyobb turisztikai szervezetének a SKÁL-nak.
  • Minden vendégünk az érkezés pillanatában kap egy telefont ( beszélgetési idővel feltőltve ) amin irodánkat, magyar nyelven, 24 órán keresztül ellehet érni.
  • Ha szafari során pénze van szüksége a vendégnek szinte bárhol is legyenek, a vezető kollegánk azonnal hitelt nyújt 400 EUR erejéig. Elszámolni majd Dianiban, érkezés kővetően. ( Bank árfolyamon ) 
  • Magunkról:  
  • A Jambo Rafiki Travel Services a kenyai magyarok utazási irodája. Óceánparti szállodák, safari programok, vitorlás túrák Zanzibárra, Seychelles-re magyar, angol, német és román nyelvű idegenvezetés Kenyában, és Tanzániában..

Az idő múltával egyre kevésbé bánjuk azt amit megtettünk, de amit nem tettünk meg, arra soha nincs vigasz."

Sydney J. Harris

 

Jambo Rafiki Travel Services

 PO. Box: 5572 Diani Beach, Kenya

Tel: 06212525045 ( magyar díjszabással hívható de itt Kenyában cseng )

+254717555166

Web: www.jamborafikitravel.com

          www.jamborafikitravel.hu

          www.kenyaimagyarok.hu

          www.kenyaszafari.hu

          www.kenyanyaralas.hu

          www.jamborafiki.hu

          www.jamborafiki.eu

 

Facebok; https://facebook.com/Kenyaimagyarok

 

Email: travel@jamborafikitravel.com

           miklos@jamborafikitravel.com

           rose@jamborafikitravel.com