einohyl Creative Commons License 2017.02.01 0 0 90601

Értem én !  

 

A   trükk az volt, részükről, hogy a műszaki tartalomban  kondenzációs kazánt ajánlottak   melegvíz tárolóval -- leírva, a kiviteli terveken pedig simán kiírtak egy  kondist, de tároló nélkül. Nem annyira a döntésen volt a lényeg, hanem a nyúl kiugrasztása a bokorból. Azon , hogy van e terv ?

 

 Mondjuk ezen elég lett volna egy pecsét is. Ez a pecsét a gáz -szolgáltatóé- .

 

 Nagyon nagyon simlisek. Kis előadást tar ,hogy a szolgáltató beüzemelése nincs benne a keretben.

 /A keret egyébként  350 eft /  Nyilván nincs benne, mert a szolgáltató nem beszabályoz,  hanem  ellenőriz. Minden megnyilvánulásuk a burkolt és a direkt áremelésre irányul.

 A jóemberek úgy gondolták, hogy kiprovokálják a hőtárolóst... aztán mivel változtattunk erre építik rá a járulékos költségeket.

 Mondtam ok.  Akkor kezdjük mennyi az a sima kondis  ? Hümmögtek. mondom 238 eft, de úriemberek vagyunk számoljunk   250 -nel. akkor mi az a   + 100 ezer ? 

 nyilván a tartozékok + a felszerelés és ne olyanon lovagoljanak, hogy  ki üzemeli be. Egyébként nagyon egyszerű  .. a gyártó/kereskedő  kijelölt embere ... a végén.

 

 

 

 És a sok sok mellé beszélés !

 Az ajánlatban  sok szép  un. látványterv, színesen, forgatva. A szerződésben hivatkozik is rá, sőt leírja ez is a szerződés  szerves melléklete. Szép  halványzöld üvegkorlát, majd ahogy haladnak  a kirészletezésével az üvegkorlátból egyszercsak a következő lett   -  korlát :  zártszelvény tartóoszlopókra  zártszelvény keret szerelve, arra  fa lécezés. Végül is az is korlát lesz.

 Amikor valaki besétál a mocsárba,  nagyon nehéz abból kimászni !!

 Valamit az elismerésükre  : nagyon ügyesek !

Előzmény: halaloszto (90599)