Törölt nick Creative Commons License 2017.01.31 0 0 132665

Jelenleg ez van és amíg működik nem fogom kidobni, ott a fülvédő (msi fejhallgató) :D, csak vicces, hogy gyak hangosabb, mint a körfűrész.

 

Bekerült a sarokba, mert rossz és hangos vót oszt ennyi. Lehet kap egy elkerítést, akkor még halkabb lesz a mocsok (szigeteléssel, ha már :D)

Nem tudom egy karcher nedves/száraz műhely porszívó mennyivel lenne halkabb, mert utódnak lehet az lesz, ha ez beáll. Van otthon rakétánk, de azt már csak nem. Ez a hamus erőben viszont mindent visz, az 1600-as samu porszívót megeszi reggelire erőben, pedig csak 1100w...

Ciklonnal együtt szoktam kutyaszőrt szívni a csomagtartóból túra után, mert sokkal könnyebben kiszedi, mint rendes porszívó.

Szóval ezért szeretem, viszont nálam olyan nincs, hogy kiválogatja a szeget, ez mindent szív az 50-es csővel, 1.5cm átmérőjű kövek is jönnek, ha tiszta a szűrő :D Meg amúgy is, tudod ki fog leállni válogatni, ami a földön van az nem kell, ennyi (amúgy se tudok guggolni/térdelni) :D Pláne, hogy kocsi is áll be (már ha nem jégpálya a lejáró, egy 5cm csúszás túl sokba tud kerülni nálam, nincs ennyi tartalék hely se beálláskor)

 

 

Kis helyiség: 3.5m széles, 6.5 méter hosszú, de úgy kicsi, hogy autóval is be akarok állni időnként.

Előzmény: Törölt nick (132660)