Fényterápia Centrum (X) 2017.01.31 -1 0 1695

Kedves Fórumozók!

 

Több olyan kérdés is van amit sokan feltesznek nekünk.Közzétesszük ,hogy ezzel is segítsünk !

 

A Bioptron fényterápia  kisbabáknál is alkalmazható ! Nekik elég 2-4 perc kezelés és naponta 2-3 alkalommal lehet ismételni.

Az szervezetük még nagyon jól és gyorsan reagál! Fülfájás esetén mind a két fülecskét kell lámpázni /függetlenül attól ,hogy csak az egyik fáj /. És lehet próbálkozni akkor amikor alszanak hiszen egy kicsik nem nagyon akarnak egy helyben maradni.

 

Bőrproblémáknál sokan kérdezik ,hogy segít-e a készülék? Igen segíteni fog de türelem kell hozzá.

Abban az esetben ha krémet kap valaki az adott problémára nézze meg vagy kérdezze meg ha gyógyszertárban készítteti mert sok esetben fel van tüntetve ,hogy ha bekente ne menjen fényre !! Vagyis akkor mindenképpen a bekenés előtt lámpázzon!

 

Térdízületi gyulladásnál két oldalról érdemes lámpázni és nem szemből ! Ha gyulladt az ízület akkor lámpázást követően mindenképpen hűteni kell .Ezt lehet színterápiával a kékkel vagy ha nincs akkor egy száraz törölközőt kell a hűtőbe rakni és a kezelés végén a térdre helyezni . 10-10 perc kezelés naponta 2-3 alkalommal .Kitartás kell hozzá de napról napra érezhető lesz a javulás!

 

 

Begyulladt visszeres lábat lámpázhatunk-e? Csak kizárólag színterápiával !! Kékkel !!

Ha nincs színterápia akkor várjuk meg míg a gyulladás lemegy aztán lámpázhatunk . Ajánlott ilyenkor a talpat is lámpázni mert akkor az egész láb vérkeringésére hatunk pozitívan!A talpat alap fénnyel 10- 10 percig .

 

Ha csakra terápiát csinálunk azt ruhában is tehetjük nem kell szabad bőrfelület! Csak fontos ,hogy fehér vagy világos színű ruha legyen! Igen mind a 7 csakrát kell egymás után meglámpázni alulról felfele haladva !Minimum 5 perc egy csakra de én inkább 10 percet javasolnék . És kúra szerűen vagyis 2 hétig minden nap és lehetőleg ugyanabban a napszakban!

 

Szívesen állunk rendelkezésre ha felmerülne kérdése!  30-9948139