foxrudi Creative Commons License 2017.01.27 0 6 134350

Nem áll szándékomban megsérteni,de ez butaság.Ez a verseny fel lett futtatva,és majmolva van a Destilláta,sőt azzal van futtatva!

 Ugye a destillátán is az egylépcsős ízvilág van preferálva,de az nem a Magyar hagyományokat,ízvilágot tükrözi.

 Van egy standard,tiszta,ep,up és cefrehibáktól mentes párlat legyen.A többi,mennyire tartós,karakteres...az a következő lépcső kellene legyen.

 Általában ha a standardot hozza,és illatban,ízvilágban érezhető,már bronzot kellene kapnia. A többi nüanszokon múlik.

  De hát ezt te tudod a legjobban,gondolom nem kell taglalni.

  Miért kell nekünk a destilláta után loholnunk???

  Lassan átvesszük így a Német,Osztrák ízvilágot,de mi Magyarok vagyunk,magyar ízvilággal.MÉG!

 Értem én,Lovassy-Kothe...Vértes-Cristian carl.......

   De biztosan ez kell nekünk???

 Igen sokat köszönhetünk a Vértesnek pl,hogy a pálinka elindult egy pozitív úton,de az nem azt jelenti,(jelentené) hogy csak a jodlis ízvilág a tökéletes.

  Akármikor megyek ki dolgozni,nem tudok annyit vinni amennyi ne kellene a magyar kisüstiből.Meg vannak érte cippanva a kollégák.

  

 "Hibás termék,nem érdemel érmet."

 Most akkor egy hibás termék lehet jó pálinka?

A Csopaki verseny,már nem is színvonal?Vagy az országos vadontermő,és bogyós gyümölcsök versenye?

  Vajon miért nem neveznek már ide Csallóék,Szicsekék,Butiék,A Brill , Cruxx,Békési......és van még rendesen ám.

  Elgondolkodtató,nagyon!!

 

  

Előzmény: Kisbvb (134343)