Nem áll szándékomban megsérteni,de ez butaság.Ez a verseny fel lett futtatva,és majmolva van a Destilláta,sőt azzal van futtatva!
Ugye a destillátán is az egylépcsős ízvilág van preferálva,de az nem a Magyar hagyományokat,ízvilágot tükrözi.
Van egy standard,tiszta,ep,up és cefrehibáktól mentes párlat legyen.A többi,mennyire tartós,karakteres...az a következő lépcső kellene legyen.
Általában ha a standardot hozza,és illatban,ízvilágban érezhető,már bronzot kellene kapnia. A többi nüanszokon múlik.
De hát ezt te tudod a legjobban,gondolom nem kell taglalni.
Miért kell nekünk a destilláta után loholnunk???
Lassan átvesszük így a Német,Osztrák ízvilágot,de mi Magyarok vagyunk,magyar ízvilággal.MÉG!
Értem én,Lovassy-Kothe...Vértes-Cristian carl.......
De biztosan ez kell nekünk???
Igen sokat köszönhetünk a Vértesnek pl,hogy a pálinka elindult egy pozitív úton,de az nem azt jelenti,(jelentené) hogy csak a jodlis ízvilág a tökéletes.
Akármikor megyek ki dolgozni,nem tudok annyit vinni amennyi ne kellene a magyar kisüstiből.Meg vannak érte cippanva a kollégák.
"Hibás termék,nem érdemel érmet."
Most akkor egy hibás termék lehet jó pálinka?
A Csopaki verseny,már nem is színvonal?Vagy az országos vadontermő,és bogyós gyümölcsök versenye?
Vajon miért nem neveznek már ide Csallóék,Szicsekék,Butiék,A Brill , Cruxx,Békési......és van még rendesen ám.
Elgondolkodtató,nagyon!!