Verdure_78 Creative Commons License 2017.01.08 0 0 4783

Köszönöm szépen a válaszodat! Budapesten élek.

Azóta annyi változás, javulás van, hogy reggelente tudok 20 percet mozogni, sétálni, így az izmaim állapotát stabilan tudom tartani, de sajnos "csak" ennyi. Persze ez is nagy dolog. Ha mozogtam, utána órákig nem kattognak a térdeim, így tuti valami ízületi folyadék hiányom van amikor kattog, a felkelés utáni első pár óra után azonban már gyakorlatilag nem bírok ráállni, annyira nem, hogy orvoshoz se tudok most menni. Aki eddig foglalkozott velem már nem vállalja az idegrendszeri gyógyszer nem várt hatása miatt, ami amúgy már megszűnt (vagy annyival már jobban vagyok, hogy nem érzem már a fájdalomcsillapító hatását). 

Reggeli merevség továbbra sincs még mutatóba se, viszont most már több, mint 5 hete vagyok ilyen állapotban, és iszonyú lassan javulok, azt se egyenletesen, vannak rosszabb és jobb napjaim. Azt sem tudom hogy ezzel most keressek egy másik reumatológust, ortopédust vagy immunológust? Nagyon atipikusak a tüneteim, de most már muszáj orvosi segítség, első körben mindenképpen magánrendelő, ahol nem kell sokat várni, és Budapesten. 

Lyme kór teszt volt 3 éve, negatív, lehet hogy meg kellene ismételni?    

Te hogy vészelted át a legnehezebb időszakot? Nálam már a depresszió is kezd komollyá válni...

Köszönöm még egyszer a figyelmed és kedvességed, és remélem chrysti is megoldást talál, írok majd ha esetleg én találok előbb jó orvost.

Előzmény: .ETNA. (4775)