bádogember86 Creative Commons License 2017.01.08 0 0 15763

Hidd el nekem hogy ezek a "bohóc" kezdeményezések akkor fognak eltűnni mikor előveszik őket hogy valami orbitálisan nagy butaságot csináltak. Felénk is van ilyen gumis valami amit még műhelynek sem lehet nevezni és cifrábbnál cifrább dolgokat hall róla az ember. Pl pont most van nálunk egy kocsi amire felszereltek 2004-es!, igen 2004-es agyonkopott téligumit. Mintára biztos meg van a minimum de szarrá van érve, ilyen Marianne árkok vannak rajta stb. Kedden leesett itt 5centi hó és a tulaj az első árokban kötött ki és hívott minket hogy segítsünk rendbetenni. Ahogy megláttam

a kerekeit mondtam is neki hogy ugye ezt nem gumis tette fel!? "De igen egy hónapja itt és itt, mondták hogy itt úgysem lesz komoly tél jó még az."

Most van a kocsiban 150000Ft kár (nem sokkal ér többet a kocsi) amit ki kell fizetni mert a rohadék annyira pénzéhes hogy inkább kockáztatja az ügyfél életét mint elengedje a gyors 4000Forintos bevételt! Látod, ez a gusztustalan! 

Én egy olyan gumishoz járok aki az ilyeneket elhajtja, vagy vesz nála vagy valahol használható gumit vagy távozzon. Nekem barátom de mai napig simán elhajt ha valamiért nem tud a vitt dolgokból 100%-os munkát kiadni. Az elején nem mondom szarul is esett de most hogy fejben érettebb lettem már értem és kimondottan szeretem. 

Némi idő kell és hidd el fordulni fog a szemlélet, lakatos-fényező vonalon én már érzem a változást. 

 

Előzmény: mrzpoa (15761)