Mária Anna Creative Commons License 2017.01.03 0 0 4436

Kedves Magdi köszönöm,hogy válaszoltál és nagyon örülök,hogy szép lett a lábad,sajnos az én lábaim nagyon csúnyák lettek.

2012.okt. műtötte a Dr.úr egyszerre mind a kettőt. Szerdai nap feküdtem be és csütörtökön műtött,pénteken kezelőcipőbe haza engedett.Austin műtétet tervezet és végűl is Schede műtét lett a vége.Az Ő eljárássával műtött. A jobb láb rendben van a bal lábamon visszagörbűl és nyomja a mellette levő lábújjat és nagyon csúnya.Nyitott szandál vagy papucs viselésnél furcsa a két különdöző állású lábfej.Sokan rá is kérdeznek,hogy miért ilyen,miért nem műtetem meg.Válaszom,hogy műtött akkor még nagyobb a csodálkozás. Nem tudom mi tévő legyek,visszamenjek-e hozzá?  Kengyelt én is használtam,reggel szép volt,pár óra múlva visszaált.Mostanába nem használom mert éjjel felébredek,hogy fáj a lábújjam és le kell vennem.Még azt sem mondhatom,hogy kevés hálap.....adtam,sőt az Ő szavit  idézve azt mondta ez sok is.

Úgy látszik csak én vagyok ilyen szerencsétlen és csak nekem nem sikerűlt!Én is mindent úgy csináltam ahogy mondta és mégis így jártam!

Kérlek írd meg Te mit tennél, visszamennél?

Válaszod előre is köszönöm! 

Előzmény: Magdi-1950 (4431)