generátoros Creative Commons License 2016.12.29 0 0 129930

Szia!  Nekem  Elektra Becum HC 260- es gépem van.   A benne levő kések már élezhető gyorsacél kések, értelemszerűen a késtámasz is kivan cserélve  , pacman által linkelt darabokra( késtámasz).   A késbeállítás segédszerszámok nélkül, mindíg probléma ill. tökölődés.  Véletlenül ráakadtam egy videóra, ahol a szaki rövid idő alatt beállítja és ekkor jöttem rá, hogy az én gépemen (használt) , az említett késtámasz nem tartalmaz olyan hernyócsavaros műtyürt amivel a kést lehet emelni ill , ha túl emelted akkor visszatekerés után kézzel visszanyomható a kés. A már 20mm-ről 17,5mm-re elköszörült késeimet, gondoltam lecserélem és a késtámaszt is , hogy én is könnyedén(mint a filmen) tudjam beállítíni a gyalugépet.   Ja , majdnem elfelejtem a késeken is a két szélén van egy apró horony ahova a hernyócsavarok által mozgatott mütyűr ( olyasmi mint egy 4mm-es alátét) illeszkedik.  A bp. noszlopi uti metabo szervízbe járok, ha kell valami, mert a ts-250 körfűrészem is ők javították meg gariban. Szóval a késtámasz és két új kés( ' garnitura), kb 30 ill. 21 összesen 51.000ft. bruttó. Egyenlőre azért nem vettem ill. rendeltem meg mert nem tudták megmondani, hogy a beállítást segítő kiképzés a késen és a támasztón is megvan-e. majd az új évben lesz főnök és visszatérünk a témához.  Kicsit fura, hogy akadozva megy egy ilyen vásárlás.  Azért írtam ilyen sokat, mert szeretnék segíteni és talán így jobban érthető.  Az ebay -ról nem merek rendelni mert nagyon kevés az angol tudásom, kiváncsi lennék a késtámasz is olcsóbban jönne onnan, ha te vágod a nyelvet, nézz utánna és, ha biztosra mehetünk én jelentkeznék  ( BETÁRSULNÉK a vásárlásba)

Előzmény: csjoco74 (129913)