mennyi?husz! Creative Commons License 2016.12.23 0 0 25191

Jol beszelsz. Pont 1 hete kerult nalam is elo ez a tema, illetve kerdeztek masok tolem. Mert bar baromi egyben van az auto, azert csak 20 eves lesz lassan. De hat hova lepne az ember? Mert ha el akarnam adni, bar az allapota miatt "jo" arat kapnek erte de amit valojaban er azt nem fizetnek ki.

 

E90 nem kellene. Tudom milyen, volt csaladban (20d persze) es bar a facelift nem rosz de valjuk meg kicsi egy E39 utan, na es a lenyeg, hogy gyak nincs benne igazan megbizhato motor.

 

5er vonalon maradva az F10 ami tenyleges E39 utod az meg draga. E60 meg szoba nem johetne azokert is amiket irsz na meg azert is mert semmivel nem jobb tervezes szempontbol mint egy E39. Torzios merevseg es stb. Mi tobb pl a tores teszteken gyengebben szerepelt mint az E39. Megbizhatatlanabb meg ha az M54-es motorokkal veszi is az ember, persze nem motorral lesz a gond. Anyagminoseg belul borzalom es stb. Arrol nem is beszelve csunya. Meg a korral se ert be ez a forma nalam. Egyedul a fecelift M csomagos amira azt mondom nem rossz.

 

Mostansag nalam is elojott eladnam de ugy nez ki marad:

 

Előzmény: HG. (25190)