András900 Creative Commons License 2016.12.23 -1 6 11531

Sziasztok!

Megosztom veletek én is pár fiús történetemet röviden.

 

A legelső 8. koromban történt. A padtársammal a legjobb haverok voltunk, aztán jöttek a kanos témák, ki hányszor veri ki stb, aztán egymásnak adtunk pornó filmeket amiket innen onnan szedtünk össze. Egy ilyen alkalommal bele néztünk a pornóba, elmondtuk hogy mindkettőnknek áll a farka, meg hogy ki kellene verni. Osztálytársam benyúlt a nadrágjába és elkezdte a verni, majd ezt látva én is, majd előkaptam a farkam hogy így kényelmes, aztán ő is elővette és kivertük, nagyot élveztünk. Aztán pár héttel később megint úgy adódott hogy pornót néztünk, de itt már felvetettem hogy verjük ki egymásnak mert még szüzek voltunk hogy úgy jobb lesz, így is lett kivertük egymásnak, jó érzés volt fogni a másik farkát mikor kilövell belőle a sperma. 14 évesek voltunk egyikünk nem sem volt az a hatalmas farka akkor. Még egy párszor kivertük egymásnak, de jött nyár, ő más középsuliba ment így már nem találkoztunk napi szinten, szóval szépen abbamaradt.

 

Bekerültem középsuliba kolis voltam, na itt aztán már voltak dolgok. Közös zuhanyzó 4-5 is fürödtünk együtt láttuk egymás farkát, kinek nagyobb kinek kisebb volt, volt aki álló farokkal zuhanyzott volt aki szégyenlősebb volt. Volt aki zuhanyzás közben ki is verte volt hogy én is, de ökörködésen túl nem történt semmi. Egyszer volt hogy mind a 4-en akik így jóba voltak egyszerre vertük ki zuhanyzás alatt, de kb mindenki a saját farkával volt elfoglalva. 

11.-ben kezdtem el járni kosárlabda edzésre itt gyorsan összehaverkodtam mindenkivel itt is edzés után közös zuhanyzások de semmi érdemleges nem történt. Egyszer ketten maradtam az egyik sráccal a zuhanyzóban és állt a farka én is elkezdtem verni, néztük egymást, törölközés közben is állt a farkunk és lestük egymásét, majd nem tudom miért nem szóltam egy szót sem és megfogtam neki, hagyta ezért elkezdtem verni neki, gyorsan el is élvezett, majd ő is kiverte nekem. Itt nem szóltunk egymáshoz mintha nem történt volna semmi, egy hét után szólt hogy megyünk zuhanyozni? Itt már ő kezdeményezett mikor ketten maradtunk és kivertük egymásnak. Na itt dumáltunk hogy nem vagyunk melegek stb meg hogy milyen izgató ez, jó lenne már egy csaj stb. A lényeg az hogy kb hetente vagy amikor tudtuk kivertük egymásnak, majd egyszer nem szólt semmit és elkezdett szopni, hatalmas élmény volt, én is leszoptam élveztem, így felváltva szoptuk egymást. Általában utolsóként mentünk zuhanyozni és mikorra kijöttünk a többiek elmentek így volt egy kis időnk játszadozni egymással. Nekem 17 cm de vastag, ővé hosszabb volt 19 de vékonyabb. Mivel szomszéd faluban lakott így nyáron is átjárunk egymáshoz biciklivel. Patakparton, mezőn, erdőben, egymásnál, ahol tudtunk leszoptok egymást, mikor  hol volt hely. 12. után is össze-össze jártunk, de barátnője lett, így ritkultak a cumik. Soha nem volt téma az hogy melegek lennénk, csak annyit kérdeztünk hogy na élvezünk egyet? És már vertük vagy szoptuk egymást.

 

Egy év kihagyás után fősulis lettem, de az már sok lenne most leírni :)

 

Köszi hogy elolvastad :)