Kroy Prince Creative Commons License 2016.12.22 0 0 2804

Szerencsére IPTV-m nincs és nem is lesz. Csak internet és telefon maradt a T-home-nál, én a TV-vel áttértem a tányéros UPC-re, százszor jobb és olcsóbb.

Így szerintem nem vertek át, mivel a hoppá-plusz díjcsomagon kívül nincs kedvezőbb a csak internet mellé.

A WiFi-vel kapcsolatosan pedig még csak annyit, hogy a lakásom 22 méter hosszú 9 helyiség a hozzátartozó falakkal és a modem kb. a középső helyiségben van. Ezért mondtam, hogy a vastag falak miatt nem jut el a jel tökéletesen mindenhova. A szolgáltatók (nemcsak a T-com) csak a végpontra garantálják a szerződés szerinti jel erősségét. Az eredeti szerződés kötés idején még nem is létezett WiFi-s modem, az akkor kapott modemnek pl. csak egy kimenete volt és ezért kellett routert beszerezni. Én úgy jó tizenöt évvel ezelőtt újítottam fel a házat és kábeleztem be minden helyiséget és nem bántam meg.

WiFi-s modemet akkor adott a szolgáltató, amikor a régi már gagyizott és javítást kértem és így feleslegessé vált a routerem.

Ha szerinted van a szerződésnek olyan pontja, ami szerint garantálni kell a szolgáltatónak a WiFi jel erősségét bármilyen körülmények között és lehet reklamálni, megköszönném, ha idézni tudnád nekem.

Előzmény: japipapi (2803)