Törölt nick Creative Commons License 2016.12.16 -1 2 72726

Te nem hülye vagy, hanem unatkozol, folyton itt lógsz és mestertrollt játszol.

 

Nagyon vigyázol, hogy semmi konkrétum (vagy minnél kevesebb) legyen, inkább rengeteg általánosság, az viszont akkora "bázisról", infó halmazból merítsen, hogy utólag kb. bárhogy meg lehessen magyarázni.

Mivel minden szarra van már tételes cáfolat és igazolás a neten, sőt az ellenkezőjére is, akár komplett ezer oldalas tanulmányok, így nagyon jól "elvagy" evvel.

 

Ha mégis néha becsúszik egy konkrét, tényszerű 2+2=5 szintű totál baromság, amit egyszerűen nem lehet hogyan körbemagyarázni, mert úgy állatság ahogy van, és a fél topik leugat, akkor elegánsan nem reagálsz, eltünsz, csökkented az aktivitásod pár napra, aztán fokozatosan kezded újra.

 

Régebben ment a vita helyett veszekedés, anyázás, személyeskedés kiprovokálása is, és akkro az egész threadet gyalulták, tehát nem maradt az égésnek és a kontár hülyeségnek semmiféle nyoma.

 

Most is csak a vitát gerjesztetted fel, bedobta csipőcsapos taormina, hogy mi van a roncs gépével, szinergikus az is, meg stb, (hahaha, szánalom) aztán napok óta valami 3 kismajom párbeszéde szintű infótopik van itt. Mert van itt pár infós is, akik reagálnak az épp aktuális vonalra, te meg visszatódítod, lesz belőle más, és ez megy folyamatában.

 

Lehetne persze ezt a rengeteg energiát valami hasznosba is fektetni, pl arrol beszélni amihez értessz tényleg (van ilyen? kétlem) vagy megtanulni valamit, vagy akármi, itt trollkodni a lehető leg kontraproduktivabb összességében.

Pl mert az ilyen kiprovokált offolások sok hasznos infót fednek el, egyszerűen az érdemi kontent elvész a zajban, és ez csak az egyik probléma evvel.

 

 

 

Előzmény: Mekk Elek ezermester (72710)