loganos Creative Commons License 2016.12.13 0 0 155407

Pár éve amikor a Láng szervezett Valeo-s kuplung, lendkerék stb. napot, ott a kuplungokkal kapcsolatban az Európai garanciális ügyeket intéző Cseh! mérnök el is mondta a minőségi lépcsőket, nem titok. Elég sok mindent elmondott a konkurenciáról is (nem szidta őket, és nem a terméküket szólta le), tehát mindennel tisztában van a más márkájú termékekkel kapcsolatban is. (gondolom a LUK-nális épp úgy tudják a Valeo ,,titkait")
1. Első kategóriás az, amit az autógyáraknak beszállítói szinten adnak. Ilyen minőséget sem boltban, sem márkaszervizben nem kapni többet. A nagyon szigorú minőségellenőrzés ellenére sokat vissza is küldenek a gyártóhoz.
2. Fenti visszaküldöttekből, meg ,,lazább" ellenőrzési-gyártási folyamaton átesettek lesznek a márkaszervizben megkaphatóak, gyári emblémával.

3. Az ugyan ilyen, vagy majdnem ugyan ilyen minőségűek a zöld dobozos Valeo-k, amikor már saját márkanéven is árulhatják.

4. A kínai narancssárga dobozos Valeo, meg amit ugyan ilyen minőségben gyártanak a megrendelőiknek azok fantázia márkanevén ( Staline, Unix, stb.)

Előzmény: mica-r (155406)