Roman_smid Creative Commons License 2016.12.11 0 13 11526

Ugyan nem koleszos történet, de remélem tetszeni fog.

 

27 évesen voltam először fiúval. Bevallom őszintén, egészen addig nem is gondoltam volna, hogy ilyen meg fog történni velem. Magas, sportos srác voltam, akire buktak a csajok, én meg rájuk. Volt állandó barátnőm, de mellette mindig beesett egy-két kaland.

 

A munkahelyemen összehaverkodtam egy sráccal, aki akkor 23 éves volt. Ő is kisportolt, jóképű srác volt, állandóan húzta a csajokat, neki is volt állandó barátnője. Egy idő után sülve-főve együtt voltunk, a baratnőink is kedvelték egymást. Az sem titok, hogy rendszeresen húztuk más csajok agyát is együtt. Szóval fel sem merült, hogy valamelyikünk is ne a lányokat szeretné.

 

Én egy nagy városban laktam, ahol rendszeresek voltak a fesztiválok, ezért Gábor többször aludt nálunk, hogy ne kelljen neki hazamenni a másik városba, ahol ő lakott. Persze ezen alkalmakkor mindig atom részegre ittuk magunkat.

 

Az egyik hétvégére a csajaink közösen elutaztak a Balatonra, olyan lánypartira. Nem estünk kétségbe, Gábor már péntek délután megérkezett hozzám. Tudtuk, hogy kemény lesz a hétvége. Alapozás után meg is indultunk az életbe. Persze, ahogy kell, masszívan italoztunk és nőztünk. Lett is volna kit hazavinni, de végül győzött az alkohol és csak ketten mentünk a lakásomra.

 

Először Gábor zuhanyzott le, egy boxerban bedőlt az ágyba, mondta, hogy megvár. Nem nagyon hittem el, mert mindketten elég jól álltunk már, de mondtam, hogy oké. A zuhany alatt felállt a farkam, de nem nagyon törődtem vele, felkaptam én is a boxert és elindultam a nappaliba, ahol Gábor tévézett.

 

Szerencsés srác voltam, 18 centis, szép vastag farkam volt, így elég keményen és látványosan dudorodott a boxerban, amit Gábor rögtön ki is szúrt.

 

Csak haza kellett volna hozni valamelyik csajt, úgy látom elég nagy a gond - mondta Gábor és vigyorgott hozzá.

 

Ne is mondd, tényleg rohadtul kanos vagyok, legalább leszophatott volna valamelyik - válaszoltam.

Erre lepattantam a kanapéra Gábor mellé. Gábor, hogy húzzon rajtam, átkapcsolta a tévét egy pornócsatornára, ahol egy tök jó csajt dugtak. Nyilván nem hagytam szó nélkül, el kezdtük szívni egymás vérét, majd birkózásba torkollott egymás hülyítése. Végül úgy győztem le, hogy ráültem a mellkasára és szorítottam le a kezeit. Ekkor vettem észre, hogy a farkam pont a szája előtt ágaskodik, ő pedig szemezik vele.

 

Elengedtem a kezeit, ő pedig rám nézett. Először nem tudtam mire vélni azt a nézést, de egy másodperccel később a boxeren keresztül megfogta az ágaskodó farkamat. Nem szólt semmit, én pedig a meglepetéstől nem tudtam semmit sem szólni. Gábor végig engem nézett. Mivel nem reagáltam, kivette a farkamat a boxerból és lassan verni kezdte, közben végig rám nézett.

 

Te mit csinálsz? - kérdeztem meglepődve.

 

Segítek rajtad - válaszolta.

 

Buzi lettél?

 

Te is tudod, hogy nem, úgyhogy fogd be és élvezd.

 

Ezt olyan ellentmondást nem tűrően mondta kezében az álló farkammal, hogy szóhoz sem jutottam.

Szép nagy fasszal áldott meg a jó isten - mondta rácsodálkozó arccal, miközben a farkamat verte és nézegette.

 

Egyre jobban kezdtem felizgulni, a farkam kőkemény volt. Gábor nem sokat tétovázott tovább, elkezdte nyalni a farkam hegyét. Ettől teljesen görcsbe álltam, a faszom majdnem szétdurrant. Ezt Gábor is érezte, elmosolyodott és bekapta a farkam makkját és gyengéden szopogatni kezdte.

 

Teljesen beindultam, már az sem érdekelt, hogy egy pasi szopja a farkamat. Az igazat megvallva, Gábor úgy felizgatott, mint előtte egy lány sem.

 

Leültem a kanapéra, Gábor pedig elém térdelt és az ölembe hajtotta a fejét. Keményen elkezdte szopni a farkamat, közben a kezével is verte. Próbálta minél mélyebben bekapni, amit meg is könnyezett. Gyönyörű látvány volt közben, ahogy keményen szopott, és ahogy nézett rám a könnyes szemeivel.

Nem sokáig kellett szopni, éreztem, hogy nagyon gyorsan el fogok menni. Sosem voltam még annyira kemény, mint akkor.

 

Mindjárt jövök Gabesz - sóhajtottam fel két kéjes nyögés között.

 

Gábort nem érdekelte, még keményebben kezdett el szívni. Nem is bírtam utána tovább, telelőttem Gábor száját. Legalább háromszor spricceltem. Olyan mennyiség jött a forró spermából, hogy mindent nem tudott rögtön nyelni Gabesz, egy része kifolyt a száján. De azt sem hagyta kárba veszni, az utolsó cseppig lenyalta a farkamról és a tökeimről, majd tisztára szopta a farkamat.

 

Egynek jó volt? - kérdezte utána.

 

Viccelsz? Még sosem élveztem ekkorát. De neked nem ez volt az első ugye?

 

Pedig de. De remélem, hogy nem az utolsó, imádtam a farkadat. De most már aludjunk - mondta Gábor ellentmondást nem tűrően.

 

Tényleg nem akkor volt utoljára köze a farkamhoz, de az már egy másik történet...