Törölt nick Creative Commons License 2016.12.09 0 0 128378

:D Ez igaz. Használtam ilyet is, de inkább vennék most olyat, amin van ilyen és akkor egy gonddal kevesebb (no meg nem kell megint helyet keresni az ilyen mindenféle kiegészítőknek xd).

 

De nyugodtan tessék leugatni, ha tök feleslegesen akarok kidobni egy rakás pízt, csak tényleg most nincs időm összehozni alap strausból használhatót :( (türelmem végképp, okai vannak, de nem fórumra való :D), inkább szeretnék egy gyári minőségibbet venni, s meglepni magam karácsonyra, ami kijön 100-120-ig, legalább letudva reményeim szerint 10-20 évig a projekt :) Utóbbi ok miatt nem szeretnék kísérletezni megint einhellel, elég volt a kínai cuccokból.

Amit kaptam maktec fúró-csavarozó az felnyitotta a szemem, imádom használni :D

Mondjuk arra rájöttem, hogy cimbi Milwuake ipari akkusa nagyságrenddel erősebb, amit az behajtott azt a maktec meg se bírja mozdítani :D (mondjuk 135nm vs 40 azért más :D)

 

Straus bizonyos szinten jó, de nekem nem elég pontos (meg nincs normális párhuzamvezető, mert az törött, de az asztal széle mondjuk úgy nem megfelelően egyenes a pontos használathoz így sok módosítás kéne), szeretnék feljebb lépni, most meg is tudom lépni, szalagfűrész nem lesz, gérvágó is várhat, vágok addig saccra kézzel majd szépít asztalival. Egyszer talán lesz egyengető is, de az oly messzi álom, hogy talán nem is lesz igaz :D

 

Ha a bosch bevált itt mindenkinek, akkor az lesz a vége, december végén le is rendelem, legkésőbb januárban, esélyesen lábakkal, a készített straus asztala pedig jó lesz hagyományos asztalnak :)

Straus meg..., még kitalálom mi lesz vele, lehet félreteszem tartaléknak vagy elajándékozom :)

 

 

Előzmény: Törölt nick (128375)