NagyonI Creative Commons License 2016.12.08 0 0 123641

Reggelt, hajnalt, vagy amit akartok:::(((  Alaposan betaknyosodtam....Vagy a dicső természet óbv a komáromi úttól::(((((Dühös vagyok a taknyomra, dühös vagyok magamra...

 

Ezer a dolgom. A legtöbb időmet az veszi el,hogy lesem a levelesládámat.. Ne somolyogj, Jolimama, lesni nem jó, de kell. És -köszönöm, Istenem, hogy adsz nekem munkát!! A tanítás szvsz:::)))) még mindig remekül megy::))))), sajnos csak én mondom ezt magamnak...És még mindig szeretem.

A főzés nem a kedvencem, főleg, hogy Kisittfiú(aki már magasabb nálam)olyan cefet rossz evő. Még csak nem is válogatós. Tudom, Boszi, tudom,igazat is adok. De miként az állataimat sem tudom megnevelni, az unokáimat meg sem próbálom. Kisittlny nálam magasabb, s hálstennek sikeresen donja le a kilókat. Mindenben támogatom. Ami a főzéshez nem csinál nagyobb kedvet.

 

Baritontól csomagot kaptam tegnap. Másfél kiló(=kincs!!) diót küldött, s 4!!!! szál saját készítésű kolbászt, ami a hartaival vetekszik. 

Ám Jézuska még mindig tanácstalan. Pedig fogy az idő. Fogy.....

 

Ki ismeri Edmondo de Amicistől a Szívet??? Nekem gyermekkorom nagy kedvence volt,de most olyan pocskondiázó véleményt olvastam róla, hogy újra elővettem, s nem értem a pocskondot.  Mindenkit lefasizáz (Umbertó Eco konyvében) az egyik szereplő  ebben a könyvben. Teljesen megsértődtem, teljesen lelombozódtam ettől a véleménytől::(((

 

Elégedett vagy, Boszi??? 

 

És te, Pá??????

 

Na azért!!!!