Törölt nick Creative Commons License 2016.12.07 0 0 21373

Úgy vagyok a HMV tárolóval, hogy egyszer, de jót.

Itt van két kép, az egyiken immergas szerepel, a másikon drazice. Szerintem ugyanazon a soron készül, más-más matricával. Mi is csak így gyártunk autóalkatrészt, hogy logót cserélünk...

Drazice:

Immergas:

Jöjjön egy kicsit komolyabb, valószínű, ilyet fogok rendelni, most kértem rá árajánlatot. Nyilván ennek az árán kapok kettő hagyományos tárolót, de ez egy életre szól.

Itt aztán nincs szükség anód csereberére, van rajt tisztítónyílás, és amit szeretnék. Ez biztosan nem rakja tele rozsdával a kazán hőcserélőt sem.

1.4571 minőségű, saválló acél az egész tartály és a hőcserélő is. 150 liter, hőcserélő felület az eredeti másfélszeresére növelve. (1.5 négyzetméter a 0.9 helyett)

Nem szándékozom reklámozni senkit, mert nem fizetnek érte, de a tisztesség megkívánja, hogy megjelöljem a forrást: dinox-h.hu

http://dinox-h.hu/standard_belso_hocserlos.php

Egy kis anyagismeret:

EN 1.4571 – ASTM 316Ti

Tulajdonságok:

ausztenites, króm-nikkel-molibdén saválló acél, titán-adalékkal stabilizálva • magas saválló képesség • magas szilárdság • jól hegeszthető • magas folyáshatár

• korrózió rezisztens • könnyen hengerelhető • hideg megmunkálással edzhető • vastagabb anyagok hegesztésénél nincs szükség hőkezelésre • a titán-adalék miatt a magas fény nem elérhető

• helyi mélykorrózió kockázata alacsony (a magas folyáshatár, a magas saválló képessége és szilárdsága miatt)

Alkalmazási terület: vegyipar (nitrát robbanóanyagok) • gyógyszeripar • olajipar • papírgyártás • fényképészet • bőripar • gépipar • világítástechnika • repülőgépgyártás, repüléstechnika

• élelmiszeripar (fehérbor, mustár, sózott termékek, élesztő, alkoholok) • mechanikailag igénybevett építészeti szerkezetek • a cellulóz, viszkóz, műrost, textil, festékek,

műanyagok és üzemanyagok feldolgozására használt gépek gyártásához