Törölt nick Creative Commons License 2016.12.06 0 0 128050

Köszi! :)

 

Max lelkes hobbista lennék akinek az átlagosnál több a szabadideje. Meg nem fosok belefogni az ismeretlenbe. 

 

Az Asztalos klubba azért ... végülis, minden vásárba kell egy bohóc :D Biztos jókat röhögnének.

 

De elmenni (hacsak a modik nem "küldenek") nem mennék. Egyszerű okai vannak ennek:

- szeretek ide járni, tanulni

- zavarni talán nem zavarok senkit
- de ha mégis, kitalálták a fórumon ezt az okos dolgot, és akinek nem tetszik a sok fa**ságom az úgyis rápittyent erre :D


"Látom, Te nem olyan vagy, aki
félreteszi a működő, de nem
teljesen kész berendezéseit.
"
Öööö ... khmm.

Inkább azt mondanám, hogy több lovon ülök mindig. De mivel nem az epsomi derbin indulok -> a ménes sem szalad szét. Szegény szalagcsiszolóm most ki van herélve, annak a motorja van a korongcsiszolóban. A szalagban már bizonyította hogy jó a 750W, de nem akartam még egy ugyanilyet venni, amíg nem látom hogy a korongba is elég a teljesítménye. De mivel annak bizonyult így a korongcsiszolóban benne hagyom és a szalagba veszek egy másik ugyanilyen motort. És ha az is meglesz szépítgetem őt is tovább. De az januári projekt.

 

Csak az a baj, hogy fél szemmel már a következő áldozatra nézek: oszcilláló hengercsiszoló. Ha az is meglesz, egy ideig nem építek semmilyen gépet az tutifix ... de őt még hasznosnak tartanám. Már ahhoz is megvan jópár dolog, csak szembejött jcsapo kolléga aki úgy néz ki ért is a dologhoz (na őt inkább nevezheted profinak :-), és most megakadtam. De mindjárt kérdezek is tőle egyet ezzel a műanyag persellyel kapcsolatban.

Előzmény: MN 3100 (128044)