Ruger Redhawk Creative Commons License 2016.12.03 0 0 789

Nekem ugyan azt jelenti a "prepperkedés" amit mindenki másnak. Felkészülsz a SHTF re. Mindgyegy mi az.

 

 Nem a borospince a meg a pár liter cefre meg HP meg a bárszekrény a gáz.

Nem is a 200 vagy 500 L bor lesz a túlélés záloga. Bár biztos jól fog jönni.

Hanem a jövedéki termék.Sőt a pirospaprika a KV meg a dohány is. Nagyon jó ha felhalmozod.Csak éppen félő hogy qrvára elmeszelnek mondván hogy telibeszarják a prepperkedésedet és  jövedéki termékkel való üzérkedés miatt lekapcsolnak.

és kicsit macerás minden blokkot félretenni

lásd

 http://www.delmagyar.hu/szeged_hirek/sokba_kerul_bespajzolni_az_olcso_benzinbol/2464901/

 

és ime a katasztrófavédők álláspontja

 

Nehezebb a dolgunk, ha a tűzvédelemről van szó. Egy 2014-es belügyminiszteri rendelet szerint társasházban legfeljebb 10 liter, magánházban legfeljebb 20 liter üzemanyagot tarthatunk az autón kívül. Szinte hihetetlen, de a garázsban is legfeljebb 5 liternyit rakhatunk félre. Aki ennél több benzint szeretne elspájzolni, csak engedélyezett tárolóban teheti meg, és azt sem akárhol (lásd ábránkat).

 

!!!!! 55000 vadász , ! mennyi közülük az inaktiv 60 valahány éves ?A vadászpuska amúgy meg kialakitása miatt nem is igazán való sem nagytávolságú sem tartós tüzeléshez.   Van aztán a 3000 sportlövő. 1-2-3 fegyverrel. Drága is meg macerás is.Tudjuk jól.

Magyarul , az átlagember, az államnak köszönhetően egyszerű prédává lett .Itt fog állni letolt gatyával és kész, várhatja a sorsát. Merthogy ez a derék állam minden eszközt kicsavart a kezéből amivel kihúzhatna egy krizishelyzetet.

 

 

Előzmény: Camo_BDU (788)