jedi1 Creative Commons License 2016.12.03 0 1 671734

Meglehet hogy már volt előzőleg, nem volt időm olvasgatni. Itt egy másik link Nico díjátadó beszédéről, ha valaki nem látta volna. Szerintem tök korrekt beszéd.

 

https://www.youtube.com/watch?v=4_lcsfUsbJ8

 

Amúgy a döntése sem ostobaság. Elvileg még egy évig lett volna szerződése a Mercinél, ami ki tudja hogy alakul, de aztán esetleg neki is az Alonsói karrier marad, és szophat egy esélytelen autóban...így meg veretlen bajnokként távozik. És ebből sincs túl sok A F1 történelemben.

 

Én is azt gondolom, a csapattal ezt már átbeszélhették, hogy ha megnyeri a címet akkor mi az opció...tudom sokan gondolják itt, hogy ahol dollár milliók forognak kockán, ott a pilóta egyik pillanatról a másikra úgy rúg fel mindent ahogy akar (lásd vannak akik abban is hisznek hogy Vettel épp csak átment kicsit a Ferrarihoz, aztán ott is ragadt minden előzmény nélkül, persze...) de épeszű ember ezt nem hiheti.

 

Hogy ki lenne méltó Rozi helyére. Látom sokan Alonso nevét dobtátok fel, és ez rendben is van. Ugyanakkor Vettel, Verstappen, de tán még Ricciardo is képes lenne elkapni Hamilton grabancát. Viszont szerintem a Merci ezt most nem fogja engedni. Tehát valami kevésbé csillogó név lesz a befutó.

Előzmény: candle (671667)