Ursu1 Creative Commons License 2016.11.30 0 0 52516

A beépítő keretet a vaterán találtam (Bp.XV. ker)

http://auto-motor.vatera.hu/auto_hifi/kiegeszito_tartozek/sal_univ_dupla_din_beszerelo_keret_dupla_din_keszulekekhez_2091733952.html

A normál ISO csatit bármelyik autóhifi-vel foglalkozó boltban, műhelyben kapsz pár száz forintért.

A mini ISO, ami a kormányvezérléshez kell, az már nehezebb történet. Én azt vékony kábelhez való csúszó saruval oldottam meg, mert mindenütt csak nagyobb tételben lehet kapni rendelésre.

Kell még egy antenna átalakító: http://www.addel.hu/csatlakozok_kabelek/antenna_csatlakozok_adapterek/auto_antenna_atalakito_iso-din-id468671

Ezt is kapni rengeteg helyen. Ha kifűrészelted a hátsó merevítőt, és ki kell, hogy elférjen akkor ez elegendő.

Szükség van még forrasztó alkalmatosságra, zsugorfóliára.

Én a tolató kamerát nem kötöttem be és a GPS antenna vevőjét is csak a fejegység mögé lógattam be, De így is pontos, gyors a GPS jel.(kb.:3 másodperc)

A pozitív bekötését kétféle módon lehet:

- vagy állandó pluszt adsz neki, de akkor mindig világit a 4 kapcsoló, (bekapcsoló, vissza,hangerő gombok)és gyújtás nélkül is használható.

- vagy a gyárilag javasolt bekötéssel,de akkor csak gyújtáson megy,és minden indításnál újra indul az android rendszer ami kb.: 15-25 másodperc.(beállítások így is megmaradnak)

Első használat során sok mindent kell beállítgatni, hogy a magyar nyelvet is megtaláld,és a rádió is találjon csatornákat.

Memória kártyát nem kaptam hozzá de a belső tárhelyen rajta volt az IGO, amit mondjuk én lecseréltem újabb verzióra. 

 

Előzmény: zida (52515)