Subi Dubi Creative Commons License 2016.11.27 0 0 3326

Sziasztok!Nem olyan rég léptem be a kürtöskalács csodálatos világába.Mindent internet és a kitartás mellett értem el.Csináltam egy sütőt egy amerikai bbq sütőből gázos kiváló 8 perc és szépen süt minden hol.Sikerűlt vennem egy felújításra szoruló büfékocsit ami kiváló ha elkészűl:)Hosszú ideig hobbiból csak pékárut csináltam de a kürtös kalács az amivel 30-40 db nál már van értelme árulni.Sajnos nem igazán találtam még olyan leírást hogy hogy tudnám rávenni a kalácsot hogy a karamellizálódás után felvegyen nagyobb szemű kukorica szem nagyságú cukrokat és rajta is maradjon.A másik hogy kb 1,5cm áttlag vastagságú a tészta miután elkészűlt.Nincs kelesztve másodszór a sütőn csak néhány percet van rajta és már sütöm.Ha nincs forgatva a kelesztésnél hát akkor tönkremegy a tészta megreped formátlan lesz.Forgatva közben még nem próbáltam most rendeltem grillmotort.Szükség van keleszteni másodszor?

Kérem aki tud válaszoljon köszönöm