TANTRATANÁRN Creative Commons License 2016.11.27 0 0 675

Én vegyész vagyok, általában reálból voltam jobb, mint humánból, matematika, fizika, kémia, biológia, szakmai tárgyak kötötték le a figyelmemet, az irodalom, nyelvtan nemigen.

Tehát sajnos ezek a dolgok nem is érdekelnek, mert mit ér a szép tányér, ha üres, mit ér kiváló helyesírás, ha beltartalma szánalmasan aljas, irigy és nyomorult.

A google a hibás, mert mindig felajánl valami javítást, némelyiknek utána nézek, a többire rábökök, nem szokásom pirossal aláhúzott szöveget úgy hagyni.

 

Magabiztos vagyok, hiszek abban, amit tanítok, nagyon jól működik, tényleg mindenkinek tudok segíteni, aki betartja az edzés programot, az energia nem szelektál, csak az elme, amely elfogadja őt.

 

Valamilyen szinten örülök, hogy beszólnak nekem, mert megpróbálok kulturáltan válaszolni, így mentálisan is fejleszthetem magam, hogy ne reagáljak túl hevesen a jövőbeni  média megmérettetésekre, ahol senki lebecsmérlő véleményét nem lehet elkerülni. 

Sokkal jobb most trenírozni az elmémet. Ezért nagyon-nagyon hálás vagyok neked!!!

 

Látod mennyire igyekszem választékosan reagálni a szösszenetedre, amely sem tényeket, sem infókat nem tartalmazott, csak pufogott.

Egyre megkérnélek, ha bármilyen problémád lenne a szexben, keress fel mást, ne engem.

Hálás lennék, ha megkímélnél önmagadtól!

De, ami késik az nem múlik. Az energetikai anomália, sajnos, mindenkit elér, ezért is ilyen magas a fiatalon társas magányosok és a válások száma.

 

Köszönöm, hogy pillantásoddal megtisztelted a válaszomat!

Előzmény: Fel, támadunk! (673)