Carina_S Creative Commons License 2016.11.27 0 0 11161

Hát ha erre akkor nem készült régi szinkronhang, akkor elvileg két megoldás van:

 

1. -- Vagy azt teszik, hogy ha azok a régi szinkronszínészek még élnek, akkor megkeresik őket, és rámondatják velük egy magnóra a hiányzó két mondatot, és aztán utólag rákeverik az újonnan szinkronizált hangot a megfelelő helyeken a régi szinkronnal készült filmre, ahol csak ez a két mondat hiányzik, és semmi más részlet nem. -- Ezzel azonban az lesz a probléma, hogy ha az akkori szinkronszínészekkel mondatják rá a hiányzó részeket most új szalagra, akkor az azóta jelentősen megöregedett színészeknek más lehet már "egy kicsit" a hangszínük, mint akkor, régen volt... . Ha,... ezek a régi szinkronszínészek még élnek egyáltalán.... .

 

2. -- Másik lehetséges megoldás, hogy az egész filmet teljesen újraszinkronizálják mai színészekkel. Ennek neheze viszont, hogy ehhez a szinkronrendezőnek nagyon alaposan ki kell válogatnia az összes új hangot, hogy az akkori régi korabeli olasz színészek karaktereihez az új hangok is tökéletesen passzoljanak, ami igen nehéz feladat lehet.. .

 

Egyszóval: én ennek a filmnek a két hiányzó mondatának beletoldásához nem sok esélyt látok... .

 

__________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Tényleg, egyébként melyik jeleneteknek melyik mondatai hiányoznak, és kik mondják Őket?? (Bud és Terence, vagy a mellékszereplők mondják... ??)

Előzmény: Mikey-Soft (11157)