Magyar Micike Creative Commons License 2016.11.23 -1 0 40460

Zoraki 914 Nikkel AUTO gáz-, riasztópisztoly

Szabadon megvásárolható török gyártmányú automata gáz-, riasztó fegyver. Nagyon szép megjelenésű, igényes kidolgozású fegyver. Fogása kényelmes, jól belesimul a tenyérbe. Kedvező méretei alapján viselésre ideális. Kis mérete ellenére igen nagy a tárkapacitása, mert a tárban a patronok kettesével helyezkednek el. Tárkapacitása 14+1 db. Hossza 154 mm, csőhossz 100 mm. A fegyver magassága 121 mm, szélessége 36 mm. Súlya 472 g. Kalibere 9 mm PAK. Anyaga spiáter. Elsütő szerkezete SA/DA rendszerű. Csőre töltve biztonságosan viselhető! Jobbkezes fegyver, a szán bal oldalán található a biztosító, melynek felső „S” állásában van a fegyver bebiztosítva. Hatásos lőtávolsága 3-4 méter között van.

Előnyei:

-       kis méret

-       nagy tárkapacitás

-       precíz megmunkálás

-       nagyon jó ár-érték arány

-       nagy tűzgyorsaság

-       lapos kialakítás, (nincs forgótár) ezáltal könnyebb viselés.

Felhasználási területe önvédelem. Jogos védelmi helyzet: „Nem büntethető, akinek a cselekménye a saját, illetőleg a mások személye, javai vagy a közérdek ellen intézett, illetőleg ezeket közvetlenül fenyegető jogtalan támadás elhárításához szükséges.”

 

A FEGYVER GARANCIÁLIS, az MKH kártyával viselési engedély váltható ki, a kártya érvényességi ideje: 5 év. A vételár tartalmazza az MKH kártya díját is.  A fegyverhez gáz-, riasztó patron, fegyvertok is tartozik. Csere nem érdekel!