Pit63 Creative Commons License 2016.11.21 0 0 131243

Igen én is gondolkodtam kertitó szivattyún, de azért kérdeztem, ha használ valaki ilyet akkor el tudja mondani neki hogyan működik.
Mert a többi, csak ötletelés, meg vélemény, amit persze meg köszönök, mert sosem lehet tudni, miből jöhet egy jó megoldás.
(Nem tudom 2 m magasra feltenni a hordó, vagy legalábbis körülményes, s akkor oda is fel kell előbb pumpálnom a vizet.
Fagyban is lehet főzni, mint tudjuk pl. az alma erősen utánérő gyümölcs, így akár februárban is kellhet főzni. A seprő is november vége felé kerül ki a bor alól. Ráadásul volt már olyan év amikor már november elejétől erős fagyok voltak.
A rajz azért jó, mert nem kell elmagyaráznom mit szeretnék, bár látom többen nem értik a megoldást. Tehát  hűtővizet hordóban összegyűjtöm. Amikor kihűlt egy újabb főzésnél fel tudom használni. Ehhez szükséges a stabil alacsony víznyomást biztosító szivattyú. S természetesen amíg a fagy nem akadályoz, simán használom én is a csapvizet. )

Előzmény: endrepp (131238)