TANTRATANÁRN Creative Commons License 2016.11.12 0 0 633

Elhiszem, hogy siettet a barátnőd, na meg ritkítja is a szexet, te meg pornóra vered, aztán csodálkozol, ha lepuhulsz és nem áll fel kőkeményre pár évvel később, bár téged nem érdekel, ürítesz és kész, a csajod ezért siettet, túl akar lenni rajta.

Sok nő tesz így. Ezért előre  vagy többször kielégíteni szigorúan tilos, csakis sokszoros orgazmus közeli állapotokat követően szabad elélvezni, mivel ez egy potencia-energia töltés, ezért kötelező a hosszú szex, mind a nőnek és mind a férfinek, így maradhat tüzes a kapcsolat, a vágy , az érdeklődés, a libidó megőrizhető hosszú távú kapcsolatban is.

Onnan tudom, hogy potencia-energia töltődés történik ezzel a módszeres szexualitással, mert már számtalan "halott" faszt állítottunk talpra vele, tehát működik, kortól függetlenül, bár minél fiatalabb valaki annál rövidebb és erőteljesebb a visszaépülés.

 

Pár perces dugások (csak kimerítenek és frigiddé tesznek, nem használ a kapcsolatoknak, a férfi csak ürít), gusztustalan, a szexet élvezni kell, hosszasan évődni, számtalanszor orgazmus közelben lenni, euforikus gyönyörben lebegni, hát ez nem éppen pornós feling, ahol puha fasszal szerencsétlenkednek, a csajok meg bámulnak, mint a teknős, kidülledt szemmel, hogy mi a francot csinálnak ott hátul, meg sem mukkannak, élvezhetetlen az a stílus, amit a pornón nyomnak

 

Ez a tantrikus szeretkezési stílus a szexuális élet  fejlesztésének, megőrzésének alapja.

 

Használd a bogyókat, ahogy gondolod, de az orgazmus közeli állapotodban akkor sem tudod irányítani magadat, csak kiszámíthatatlanul punnyasztja az agyadat, aztán mivel nem töltesz a hosszú szexszel, így majd leépül a potenciád, és akkor már a punciban élvezhetetlen lesz, hiába van benne vér, gyenge.

 

Szóval a korai magömlés a legkisebb probléma, azt azonnal le lehet szabályozni, viszont  mellette a potencia állandó erősítése a fő cél.

 

Azon rögtön kiakadsz, hogy potencia-libidó-energia szempontjából a napi szintű 1-1,5 óra a javasolt szeretkezés nem mindig elélvezve (heti 1 orgazmus általában), potenciától függően.

Ezt már huszonéveseim alkalmazzák, pontosan tudják, hogy mit kockáztatnak, ha lejjebb adják a szintet. Elárulom, hogy idősebbeknél 3 év és még több elélvezés nélkül, hogy visszaállítsuk a működés képességet. Ezt csak azt tudja, akinek ingadozóan vagy rosszul működik és szorgalmasan végig csinálja a speciális edzéssorozatot.

 

Hosszú távú kapcsolatot nem lehet tablettákra, kencékre építeni, mert a potencia az izgalommal erősíthető (1-2 óra szex, nőnél is), az elélvezéssel gyengíthető.

 

Még valami, ha a nő csak a rövid szexet kívánja, akkor nem tud megfelelően izgulni, ki van égve, vagy előre elélvezteted nyalással ujjazással, utána már nem kívánja a hosszú szexet, sőt kellemetlen, fájhat is, nem töltődik és frigid lesz, jellemzően gyermekvállalást követően. Futhatsz punci után!