epitkezes1 Creative Commons License 2016.11.08 0 1 23374

A jó minőségű, száraz pince (=teknő szigetelés) drága. szerintem drágább, mint a földszinten kialakított. Ahogy KömKel is írta, rövid rámpával használhatatlan. Az utcánkban van vagy 15 rövid rámpás pincegarázsos ház. A ház előtt parkolnak a tulajok, nem állnak le szinte sosem.

Ebből következően, HA van hely a fszt-en, akkor oda raknám a garázst. A pincegarázs szükségmegoldás. Ha raksz oda mást is, akkor pld. az autó-bűzt meg kell oldani. A mosókonyhában a kipuff gázt szagolgatni nem frankó. Ez a bajom egyébként a fszt-es, de lakótérrel egybe nyitott ajtajú garázsal is, büdös. Biztos lehet büdösmentesen is csinálni (dupla ajtó, nyomáskülönbség vudu varázslás), de nem ilyenekben voltam, hanem büdösekben.

Ezért szerintem a garázs egy szinten van a lakótérrel, de külön bejáratú. Nekem így van, a bejárata a lakótér bejárati ajtaja mellett van (+ garázskapu persze).

A pince jó, de szerintem elég egy kicsi is, gépészet + kajaraktár + szauna/edzegető/tároló. Ez nekem 36nm-be belefért, tökéletes, imádjuk.

Előzmény: Akosauto (23371)