.ETNA. Creative Commons License 2016.11.07 0 0 3196

Ja, bocsi, rosszul emlékeztem, tényleg nem Te nyitottad :-)

 

Nem részletezem, de maradjunk annyiban, hogy az Avemarral kapcsolatban szó sem volt semmiféle "méregtelenítésről", egyszerűen olyan rossz közérzetet és rosszullétet okozott, s ez a "hatása" kb. 2 napig tartott, amilyet ... bár a kemoterápia folyt tovább, természetesen Avemar nélkül ... a későbbiekben a kemotária NEM (!!) okozott. Ennyi.

 

Lényegében tökre nem érdekel, hogy Amerikában kinek mire adják, használ-e, de az a fajta fanatizmus és pökhendi nyomulás, ami - már megbocsáss, de ez az igazság - az étrendkiegészítőket, "csodaszereket" forgalmazókat jellemzi, legalább annyira káros, mint mindenféle alternatív kezelési mód, vagy szer, következetes elutasítása. Egészségügyi fórumokon nem lehet reklámozni, arra ott van a természetgyógyász topik, ezt már ezerszer elmondták, leírták.

 

Egyébként, éppen most jelent meg egy cikk arról, hogy több millióra büntettek meg gyártókat, forgalmazókat, mert az egyik pl. azt állította, hogy még orvosok és orvosi szervezetek is tesztelték a csodaszerüket ... a vevők meg ugye simán bevették ... aztán az ellenőrzés során, igen hamar kiderült, hogy szó sem volt semmiféle "tesztelésről", simán csak kamuztak. Ettől még lehet, hogy az a bigyó alkalmas erre+arra, de ha a hatása tényleg annyira jó, mint ahogy állítják, akkor csak a bevétel növelése és a gyorsabb terjesztés miatt, nem tisztességes olyasmit állítani, amiről pontosan tudniuk kell, hogy köze sincs a valósághoz.