soeralatet Creative Commons License 2016.11.07 0 2 2086

Még mindig nem válaszoltál a 2058-as hozzászólásban feltett kérdésemre! De látom, nem zavartatod magad, és továbbra is hirdetgetsz, csak más néven.

A többiekhez:

Mást nem vert át ez az itt tucatnyi néven hirdető „jóember”?

felh. nevei: giatrek, kletter1, roberto797, janek65, jumbo21, kto2, livik, és korábbról valószínűleg a bamal, gilan, zoz9, grotta1 is (+ még ki tudja, hány van neki tartalékként)

e-mail címei: nmk@gmail.hu, kletter1@freemail.hu, climbi@lajt.hu, davidmarkus1122@gmail.com, gorillas@mailbox.hu (a jelenleg ismertek)

Leírom, hogy jártam. Az 1981-es hirdetésre írtam, érdeklődve, hogy megvan-e még a matrac, mert érdekelne. Leleveleztük, ám az utánküldés vagy a bankszámlára befizetés nem volt jó.  (2 éve rendeltem tőle egy 60 ezer Ft-os cuccot, akkor még volt bankszámlája, és az rendben meg is jött.) Ragaszkodott a Moneygram-hez vagy a Western Union-hoz. Bementem a Sberbankba, ahol van Moneygram szolgáltatás, befizettem a termék árát (60 EUR) + 9 euró sarcot, célországként Ausztriát megadva, mert azt írta (kamuzta?), hogy folyamatosan Ausztriában van. Nos, ez így nem volt jó neki, kérte, hogy menjek be újra, és állíttassam át a célországot Magyarországra. Persze a Sberbankos ügyintézők sem álltak a helyzet magaslatán, végül kb. egy hónapos huzavona után sikerült úgy megoldani, hogy visszahívták a pénzt, és új befizetésként, Magyarországot megjelölve célországként elment ismét a 69 euró. Ez volt augusztus közepén. Akkor megírtam neki az új tranzakciós kódot, majd pár nap után érdeklődtem, hogy mi a helyzet, de válasz nem jött. Két héttel később újra írtam egy mailt, de semmi. Türelmes ember vagyok, így tovább vártam. Szeptember végén viszont, másfél hónappal később úgy gondoltam, benézek a bankba, hogy felvette-e a pénzt. Bementem, és nagy nehezen, némi telefonálgatás és levelezgetés után kiderítették, hogy felvette, de hogy mikor, azt nem tudják.

Nem elég, hogy átvert, még egy csomó időmet is el%@%ßta. Szóval vigyázzatok vele, mert lehet, hogy az első (esetleg a második is) rendelés megérkezik, aztán a következő már nem. Vagy kérjétek utánvéttel, ha ezek után még van köztetek olyan naiv, aki rendel tőle. Egyébként valószínűleg ebay-ről megrendeli olcsón, ráteszi a hasznát, és azt árulja tovább, az eredeti árnál olcsóbbnak hirdetve, miközben lehet, hogy máshol is meg lehet venni annyiért az adott terméket normál áron.

Moderátor! Ha megint törlöd a hozzászólásom, akkor te is bűnpártoló vagy!

Előzmény: jumbo21 (2083)